En arkitekt i Lund

Den här bloggen handlar om olika former av konst, och sätt att uttrycka den. Arkitektur är för mig en mycket spännande konstform, som vi mer eller mindre tvingas uppleva varje dag och omges av konstant.
Vi har tittat lite närmare på en arkitekt i Lund som heter Arkitekt Luis Sanchez, med rötter i Argentina och masterexamen från LTH- Arkitektskolan i Lund sedan 1990. Han gör (skisser först) efter era önskemål om tillbyggnad, ombyggnad eller nybyggnad på er byggnad. 

Vi tänkte prata lite om hur processen ser ut. Efter samtal med beställaren och besök på plats upprättar han skissförslag först och, när beställaren är 100 % nöjd, förslagshandlingar till ansökan om bygglov. När bygglovet har beviljats får Ni hjälp med arbetsritningar (bygghandlingar) samt förslag till kontrollplan som behövs för att kunna få besked av byggnadsnämnden i kommunen för byggstart. 

Sanchez – Arkitektur och Byggprojektsamordning lägger fokus på en ekonomisk och miljömässigt hållbar byggnation, samarbetar i ett nätverk av byggfirmor och konsulter för att kunna erbjuda sina kunder information om bl.a. kostnader för projektet i ett tidigt skede. 

Du gillar kanske också...