En företagsfotograf i Uppsala

Som ni redan vet driver jag denna konst- och formblogg som en hobby, men är väldigt engagerad så det känns som ett heltidsarbete. Idag tänker jag fokusera extra mycket på fotografi, och särskilt på en fotograf. 

Mikael Sjöberg är en företagsfotograf i Uppsala, men är också verksam i Västerås, Solna och andra delar av Stockholm. Han specialiserar sig på fotografering av bilder för redaktionellt innehåll såväl som storytelling och bilder för reklam och företag. Mikael Sjöberg har alltid haft ett mycket stort intresse för fotografering både inomhus i studio samt utomhus i skog och mark. Han tar bilder utöver det vanliga, som fångar det vackra i vardagliga ting. Jag tycker att han är särskilt fokuserad på att ta fram det konstnärliga i vardagen, och göra det lilla speciellt och unikt. Så oavsett om du är privatperson eller företagsägare kan du med fördel vända dig till Mikael Sjöberg om du vill få hjälp av en professionell fotograf i Stockholmsområdet.

Jag var inblandad i ett konstnärligt projekt där vi anlitade Mikael Sjöberg som företagsfotograf, och vi alla blev mycket imponerade av hans verk. Jag rekommenderar denna fotograf till er alla. 

Du gillar kanske också...