Hej alla mina följare och läsare!

Hej mina följare, hade ni en lika bra gårdag som jag hade?

 

Jag blev nämligen överraskad av mina fina vänner med en överraskningsfest igår. Jag hade verkligen ingen aning om detta.

Jag tyckte att min man var lite konstig under dagen, han sa att vi var tvungna att åka iväg och kolla bio 13:00. På en söndag dessutom och att kolla bio är något vi aldrig gör. Jag tror inte att vi har gått på bio en enda gång under våra 20 år som vi varit gifta. Men sen tänkte jag inte mer på det under bion, jag tänkte bara att han kanske ville vara lite romantisk. Men när vi väl kom hem sprang alla mina vänner ut från dörren med partyhattar och kramade om och skrek ”SUPRIIIISE”. Anledningen till överraskningsfesten var att jag fyllde år förra veckan, som ni vet, från mitt inlägg förra veckan.

De hade verkligen tänkt på allt, de hade satt upp ett party tält, tagit med ett badmintonnät vilket gjorde att vi spelade badminton hela kvällen/natten och drack god dricka.

De hade också beställt mat från Kockar Hemma som erbjuder catering i Linköping.

Maten var verkligen så god och det är verkligen något som jag rekommenderar.

 

Men nu är det dags för mig att sova!

Hoppas ni hade en bra dag och att nästkommande dag blir bättre.

Kram!!!! 

Du gillar kanske också...