Infinity by Lena

Välkomna tillbaka hit till min blogg, allesammans! Idag så tänkte jag skriva ett par ord om en konstnär vid namn Infinity by Lena. Det är nämligen så att jag har förstått att det är rätt så många av er, mina läsare, som är intresserade av just kont och tycker att det skulle vara kul om jag rekommenderade någon konstnär här på bloggen lite då och då. Och det är precis det som jag tänkte börja med då jag själv är oerhört intresserad av just konst och tycker dessutom att det är oerhört roligt att skriva om.

Dagens inlägg kommer inte att vara speciellt långt, men däremot så tänkte jag faktiskt ta och länka till den här konstnären som, som sagt, heter Infinity by Lena och jobbar som konstnär då i exempelvis Ängelholm, men även riktar sig till alla i bland annat Halmstad och Helsingborg. Jag vet inte om det är någon av er som kommer ihåg detta, men eftersom att ni har uttryckt ett intresse för det här på min blogg så tror jag ändå att det kan vara det, för det var nämligen så att jag la ut bilder på konst som jag faktiskt hade köpt från Infinity by Lena och jag vet för ett faktum att det då var rätt så många som hörde av sig och ville veta mer. Jag glömde olyckligtvis att skriva namnet i det inlägget, så det är lite det som jag får gottgöra för i dagens inlägg. Hur som helst var verkligen Infinity by Lena den första konstnär som jag tänkte på och som sagt om ni befinner er någonstans i eller omkring ovannämnda områden så tycker jag att ni ska ta kontakt med henne!

Du gillar kanske också...